Dette var deltagerne til

DM I Stand-up 2021

Peter Werner

Peter Werner

27 år - Padborg

I dag hedder hjemadressen Frederiksberg, og Peters passion er at stå på en scene, en passion han har dyrket siden sin debut i Huset i Magstræde i København i 2016. Peter har med fem års erfaring på bagen et stort bagkatalog af stand-up-materiale, som han serverer roligt og fattet. Han har ikke en favoritjoke, da han synes, at han er lige stolt af alle sine jokes.

Nicklas Do

Nicklas Do

27 år - København

Nicklas kommer fra Frederikssund, men bor i dag i København. Han har siden barnsben elsket, at humor og stand-up giver ham mulighed for at forstå sig selv og verden omkring ham. Han debuterede først på scenen i 2020, fordi det tog ham en del år at samle mod til at stille sig op på en scene. Efter et kursus på Teater Play tog han sig heldigvis sammen, og hans standup-materiale bygger en del på virkelige oplevelser.

Niels Nielsen

Niels Nielsen

23 år - Hedehusene

Niels bor i dag i København, og er en, der elsker at skabe noget selv med det ene formål at få folk til at grine. Det giver ham en forløsning og et rush, når det lykkes. Han har optrådt mange gange, og debuterede på Huset i København som 18-årig. Han var i semifinalen ved DM i Stand-up i 2019. Han elsker at tage de små ting i livet op, der kan virke ligegyldige, men som med de rette formuleringer kan være både sjove og relevante.

Velik Velikov

Velik Velikov

27 år - Bulgarien

I dag bor Velik i Aarhus, idet han kom til Danmark som 19-årig for at studere ”Miljø Management”, fordi han gerne vil redde verden. Siden testede han sig af ved at læse ”Innovation og Entreprenørskab”, fordi han så kunne redde verden på en anden måde. Men det eneste, der for alvor gjorde ham glad, var at lave stand-up. Så han tog mod sine forældres vilje et rengøringsjob for at finansiere drømmen om senere at leve af stand-up. Og redde verden derigennem. At stå på scenen får folk til at lytte til ham, og det kan Velik godt lide. Han har optrådt mange gange på dansk og engelsk.

Oliver Stanescu

Oliver Stanescu

28 år - Solrød Strand

Oliver bor på Amager, og han elsker at stå på en scene. Han fik som 22-årig konstateret sklerose, og selv en så alvorlig diagnose laver han sjov med. Han elsker nemlig at gøre alvorlige emner sjove. Oliver har de sidste fire år optrådt cirka to gange om ugen, og han er selv mest stolt af de jokes, hvor emnet er alvorligt og ikke umiddelbart lægger op til et grin, men hvor han formår at finde det tvist, der gør betragtninger sjove og underholdende.