Dommerne

Dette var dommerpanelet til DM I Stand-up 2021

Torben Chris

Førsteklasses jysk speedsnakkeri, der gerne går langt over stregen – men altid på en morsom og charmerende måde. Torben Chris kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Hans comedy er altid i højeste gear og oftest bundet sammen af en rød tråd, hvad enten han harcelerer over forskellene mellem mænd og kvinder eller kaster et satirisk blik på dansk politik.

Køb billet til Torben & Thomas nye show ‘Mens Room 4’ her.

Thomas Hartmann

Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget – men det er I jo også, ikke? Thomas Hartmann er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være hård i replikken uden at være grov, og hans optræden er præget af professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas’ store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier, og han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

Køb billet til Torben & Thomas nye show ‘Mens Room 4’ her.

Torben Sangild

Torben Sangild laver radioprogrammet Comedy-kontoret på Radio4 og underviser på Standupskolen på Comedy Zoo sammen med Anders Fjelsted. Han har også sin egen podcast, Sangilds Samtaler om Standup. Når han ikke beskæftiger sig med standup, er han skribent på Zetland, kunstanmelder og altmulig-kulturfreelancer. Senest har han søsat podcasten ‘Et åbent sind?’ sammen med Morten Elsøe.

Anders Fjelsted

Anders Fjelsted har levet af stand-up comedy de sidste 25 år, og har været vært på DM i stand-up adskillige gange tidligere. Desuden laver han radioprogrammet Comedy-kontoret på Radio4, og underviser på Standupskolen på Comedy Zoo sammen med Torben Sangild. Han har sin egen fodboldpodcast, Fjelles Fodboldfjol, og er en af medejerne af comedyklubben Comedy Zoo.